Bacongryde

Antal: 6 person(er)

Kategorier: Grønt Pasta Svinekød

2 spsk. olie
1 l. vand
1/4 l. piskefløde
1 ds. koncentreret tomatpure
1 tsk. salt
1 tsk. peber
2 tsk. paprika
1 tsk. karry
1 fed hvidløg
50 g. løg
2 ds. coktailpølser a 115 g. drænet vægt
200 g. bacontern




Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/madmedbacon.dk/fundanemt/fundaClient/html.class(2627) : eval()'d code on line 56

Sådan gør du:

Kom olien i en gryde, varm det op og kom baconen i. Brun det godt sammen med løg og hvidløg, kom krydderrierne i, tilsæt tomatpastaen og væsken, kog det op i ca. 3 minutter.

Tilsæt coktailpølserne, kog det i ca. 5 minutter.

Kom piskefløden i, kog det op og jævn til sidst med lidt marizina.

Server det sammen med ris, grøn salat og flutes



Nyeste opskrifter:

Baconparlør:

Ugens udvalgte: