Baconruller med rødvinssauce

Antal: 4 person(er)

Kategorier: Æg Grønt Oksekød Rodfrugter Sauce

1 hakket rød peberfrugt
1 finthkket løg
smør
½ kg. magert hk. oksekød
2 æggeblommer
salt
peber
paprika
8 skiver bacon
1 finthakket chalotteløg
3 dl. rødvin
6 dl. oksebouillon
1 dl.piskefløde
1 spsk. majsstivelse
rosmarin
3-4 gulerødder
3-4 porrer
½ blegselleri




Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/madmedbacon.dk/fundanemt/fundaClient/html.class(2627) : eval()'d code on line 56

Sådan gør du:

Damp peberfrugten og løg i smørret. Røres i kødet sammen med æg, salt, peber og paprika. Form til ruller og sno bacon om. Steg ca. 5 min på hver side. Holdes varme.

Kog chalotteløg, bouillon og vin indtil halvdelen er tilbage. Kog op med piskefløde, smag til med salt, peber, paprika og rosmarin og jævn saucen med lidt majsstivelse rørt ud i vand. Rens grønsagerne, skær dem i små tern og kog lige netop møre i letsaltet vand. Anret de afdryppede grønsager med baconrullerne på varme tallerkner og hæld rødvinssauce rundt om.



Nyeste opskrifter:

Baconparlør:

Ugens udvalgte: