Kulsvierkonens pasta

Antal: 4 person(er)

Kategorier: Æg Ost Pasta

400 g spaghetti
200 g bacon
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
3 æg
4 spsk fløde
3 spsk reven parmesan
Salt
peber




Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/madmedbacon.dk/fundanemt/fundaClient/html.class(2627) : eval()'d code on line 56

Sådan gør du:

Skær baconen i tern og svits den i en kasserolle med hvidløget og olien. Tag kasserollen af varmen, når baconen alt efter ønske er blank eller sprød. Pisk æggene i en skål og rør fløden i med Parmesan, peber og salt. Fløden kan udelades, men gør retten fugtigere. Kog spaghettien. Dræn den og bland den i kasserollen med baconen. Hæld de piskede æg ved og rør godt igennem vd svag varme, mens saucen stivner, så meget som man ønsker. Servér med reven Parmesan.



Nyeste opskrifter:

Baconparlør:

Ugens udvalgte: