Quiche Lorraine (Bacontærte)
Antal: 4 person(er)
Kategorier: Æg Bagværk Ost Svinekød
1 rulle Butterdej
125 gram Bacon i tern
200 gram løg
50 gram Skinkestrimler
4 stk. Æg
2.5 dl. Piskefløde 38%
75 gram Revet ost, mozzarella 45+
Salt
Peber

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/madmedbacon.dk/fundanemt/fundaClient/html.class(2627) : eval()'d code on line 56
Sådan gør du:
Beklæd en passende tærteform og læg bacon og fintsnittet løg i bunden. Forbag bunden i en varm ovn ved 170 grader i 10 minutter.
Fordel skinken henover. Pisk æg med fløde og smag til med salt og peber. Fordel massen over tærten og bag videre i 15 minutter.
Fordel osten henover og bag ca. 5 minutter til osten er smeltet og æggemassen er stivnet.
