Pastafad med bacon

Antal: 4 person(er)

Kategorier: Æg Ovnretter Pasta

400 g. pastaskruer
250 g. bacon i tern
100 g.løg
1 spsk. olie
2.5 dl. fløde 13%
3 æg
salt
peber
pastakrydderi
aromat



Sådan gør du:

Kog pastaen efter pakkens anvisning. Lad pastaen løbe af i et dørslag. Skær løget i tern og svits det sammen med bacontern i lidt olie på en pande. Pisk æggene sammen med fløde 13% og tilsæt krydderier efter smag. Smør et ovnfastfad med resten af olien og fordel pasta, bacon og løg rundt i fadet. Hæld æggemassen over og drys evt. med lidt reven ost.

Sættes i ovn ved 175 grader i ca 1 time til æggemassen er stivnet. Serveres med ketchup, salat og et godt brød.



Nyeste opskrifter:

Baconparlør:

Ugens udvalgte: