Quiche Lorraine (Bacontærte)

Antal: 4 person(er)

Kategorier: Æg Bagværk Ost Svinekød

1 rulle Butterdej
125 gram Bacon i tern
200 gram løg
50 gram Skinkestrimler
4 stk. Æg
2.5 dl. Piskefløde 38%
75 gram Revet ost, mozzarella 45+
Salt
Peber




Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/madmedbacon.dk/fundanemt/fundaClient/html.class(2627) : eval()'d code on line 56

Sådan gør du:

Beklæd en passende tærteform og læg bacon og fintsnittet løg i bunden. Forbag bunden i en varm ovn ved 170 grader i 10 minutter.

Fordel skinken henover. Pisk æg med fløde og smag til med salt og peber. Fordel massen over tærten og bag videre i 15 minutter.

Fordel osten henover og bag ca. 5 minutter til osten er smeltet og æggemassen er stivnet.



Nyeste opskrifter:

Baconparlør:

Ugens udvalgte: